hello world!

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας για τον 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Τα τελευταία χρόνια ο αγώνας δρόμου της πόλης μας είχε μια συνεχή άνοδο και η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς ότι ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον Σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας Ξαναρχί-ΖΩ οποίος μετέφερε και στην πράξη το μήνυμα του αγώνα πως ο καρκίνος δεν είναι εμπόδιο για μια κανονική ζωή.   

Το ηλιόλουστο ανοιξιάτικο απόγευμα και η πανέμορφη διαδρομή πρόσφεραν στους δημότες της Καλαμάτας και στους επισκέπτες δρομείς έναν αξέχαστο αγώνα. Όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, έδωσαν μια δυναμική που πλέον τον κατατάσσει στους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και οι φίλοι του λάβαμε ακόμα ένα μεγάλο δώρο. Το ρεκόρ συμμετοχών: 613 τερμάτισαν στο τρέξιμο, 222 στο δυναμικό βάδισμα και 600 παιδιά και γονείς στα 2 χιλιόμετρα με το 85% να είναι συντοπίτες μας δείχνοντας ότι η πόλη μας κερδίζει το στοίχημα του μαζικού λαϊκού αθλητισμού. Η αγάπη και η αθρόα συμμετοχή του κόσμου θέτουν πλέον μεγάλα στοιχήματα για τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας.

Από την εκκίνηση στην πλατεία κάτω από την εντυπωσιακή αψίδα του Συλλόγου, έως την παραλία, σε μια υπέροχη γρήγορη διαδρομή πλάι στην θάλασσα και ξανά πίσω σε μια πλατεία γεμάτη από κόσμο. Ήταν προφανές πια ότι δεν πρόκειται για ένα απλό αθλητικό γεγονός αλλά για μια στροφή μεγάλου μέρους πλέον της κοινωνίας προς την άθληση, τη δραστηριοποίηση στα κοινωνικά προβλήματα, την αλληλεγγύη και εν τέλει την αντίδραση στη μιζέρια που μας περιβάλλει.

Ευχαριστούμε τους δημότες της πόλης μας από όποιο πόστο "έτρεξαν" τον αγώνα μας, τους φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και προς του Συλλόγους Δρομέων που διοργάνωσαν ομαδικές αποστολές: Σ.Δ.Υ. Πάτρας, Σύλλογος Αρκάδων Δρομέων , Σ.Δ.Υ.Τρίπολης, Σπαρτιάτες δρομείς, Μαραθωνοδρόμοι δρομείς Αργολίδας συμμετείχαν στη γιορτή μας.

Ευχαριστούμε τους θεσμικούς φορείς Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, Δήμο Καλαμάτας, την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, την Τροχαία Καλαμάτας,  το Λιμενικό Σώμα, το Ε.Κ.Α.Β.  Επίσης το σώμα εθελοντών-διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους γιατρούς του αγώνα Καπερνόπουλο Χάρη και Χάραρη Γιώργο και τους πάνω από ογδόντα εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στη διεξαγωγή του αγώνα. Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με τα τύμπανα τους στην οδό Ναυαρίνου έδωσαν μία ξεχωριστή νότα εμψυχώνοντας τους δρομείς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πολιτιστικό σύλλογο Βέργας για την εθελοντική και πολιτιστική προσφορά του.

Επίσης ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς, όπως και των χορηγών επικοινωνίας στην προσφορά τους για τη διάδοση του αγώνα: Αlma Sport, Χ.Π. Σαραντόπουλος - σπορ και μοντέρνο ντύσιμο, Εικόνα-Φως Ήχος Συκκάς Χρήστος,  Εlectronetn Κατσαρός, Diesel Tech Center Τρύφων Βίγκος, Eστιατόριο Νέδων, Λουξ Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Hotel  Xάικος, Φυτώρια Γεωπονική Εστία, Ζαχαροπλαστείο Caramel, Σφολιάτες Χάρμα, Καφεκούτι, Κρεοπωλείο Χρήστος Ωδεμεσιώτης, Αναψυκτήριο Μυσταγωγία, Κομμωτήριο Kelly, Trigilidas Travel, Maniatis Travel, Mangiona Pizzeria Restaurant, Γραφικές Τέχνες Παρθένη, Aχνάρι, Hobby Corner, Νερά “Αύρα”, Εφημερίδα Θάρρος, εφημερίδα Ελευθερία, sportstonoto.gr , Kiss fm.

Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Δήμο Μεσσήνης για την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχε για την διοργάνωση του αγώνα μας και τους φωτογράφους για την κάλυψη του αγώνα Σταύρο Ασημάκο, Κώστα Δημόπουλο, Γιώργο Μάλαμα και Στέλιο Ξυπόλιτο. 

Στον αγώνα δρόμου νικητές στους άνδρες
1ος Εμιλιάνο Κάνο (Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας) 36’58’’
2ος Χρήστος Τσοχαντάρης (Τρίπολη) 37’27’’
3ος Δημήτρης Μέιντης (ανεξάρτητος) 37’34’’
4ος Ηλίας Νικολόπουλος (Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας) 37’42’’
5ος Βασίλης Βασιλείου (Αμαλιάδα) 38’17’’
6ος Γιώργος Πατεράκης (ανεξάρτητος) 38’17’’

Γυναίκες
1η Ελένη Θεοδωρακοπούλου (Καλαμάτα) 40’05’’
2η Βιβή Βαγενά (Σ.Δ.Υ. Πάτρας) 42’32’’
3η Μαρία Βανδουλάκη (Μ.Κ.) 42’53’’
4η Μαρία Χαραλαμποπούλου (Αρκάδες Δρομείς) 44’33’’
5η Ελένη Εξερζόγλου 45’00’’( Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας)
6η Ιωάννα Μπουσδούκου 45’31’ (Κόροιβος)

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ Νο1

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ Νο2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΒΙΝΤΕΟ

Επικοινωνία

Μπένος Χρήστος                    6944585039
Διαμαντόπουλος Θεόδωρος 6937644974
Καμπάς Παναγιώτης              6982079080
Αλεξόπουλος Ευθύμιος        6942553154

Διεύθυνση

Ανατολικό Κέντρο, Κτήριο 31
Καλαμάτα 24100
info@sdym.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
κατασκευή ιστοσελίδων