hello world!

17ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας, «Ο Αγώνας της Πόλης μας»

Ο θεσμός «Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας» μετράει ήδη αντίστροφα τις ημέρες μέχρι την επόμενη διοργάνωση.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία, μας έκανε να ζήσουμε μαζί μοναδικές στιγμές, σε μία πανέμορφη και γρήγορη διαδρομή. Ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής (1160) στον αγώνα δρόμου και βαδίσματος των 10 χλμ. και των 500 παιδιών και γονιών στον αγώνα των 2 χλμ., δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό που του έχει δοθεί ως «ο αγώνας της πόλης μας».

Ένας ακόμα λόγος που καθιστά τον Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας ένα ξεχωριστό γεγονός για την πόλη μας, είναι γιατί επιδεικνύει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο μέσα από την επιλογή της διάθεσης μέρους των εσόδων σε κοινωνικό φορέα που φέτος επιλέχθηκε να είναι ο Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Στο αγωνιστικό σκέλος, νικητές στους άνδρες ήταν οι:

1ος Χρήστος Παπούλιας 33'02"

2ος Κυριάκος Συμιριώτης 33'11"

3ος Νικόδημος Νικολακέας 34'22"

4ος Στέφανος Σερεμέτης 35'25"

5ος Χρήστος Τσοχαντάρης 37'25"

6ος Νίκος Πονηρέας 38'20"

ενώ στις γυναίκες η κατάταξη ήταν:

1η Ελένη Θεοδωρακοπούλου 40'15"

2η Κωνσταντίνα Μάρκου 43'16"

3η Γεωργία Πουλοπούλου 43'30"

4η Ευθυμία Αλέξη 45'12"

5η Σταυρούλα Μπάκα 45'31"

6η Βάσω Μπάκα 45'54"

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, όπως το γνωρίζουν και όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες διοργανώσεις, ότι απαιτείται η συνεργασία πολλών ανθρώπων, υπηρεσιών και χορηγών για να επιτευχθεί ο στόχος για την προβολή του μαζικού αθλητισμού.

Για την ουσιαστική παρουσία και προσφορά τους στην ανάδειξη του αγώνα, ο Σύλλογος μας εκφράζει τις  ευχαριστίες του: στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για την συνδιοργάνωση του αγώνα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Τροχαία Καλαμάτας για την απόλυτα ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, στους υποστηρικτές του αγώνα Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Καλαμάτας, Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας ΞΑΝΑΡΧΙ-ΖΩ, Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του ΕΚΑΒ, και των  γιατρών  του αγώνα κυρίους Χάραρη και Μάκαρη. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές που χωρίς την συμμετοχή τους δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή του Αγώνα.

Η ποιότητα του αγώνα δεν θα ήταν ίδια αν δεν υπήρχε η υποστήριξη μίας σειράς εταιρειών-χορηγών  του αθλητικού και μη χώρου, που βρίσκονται επί σειρά ετών δίπλα μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δρομείς: iRepair, Saucony, Pfizer, Alma Sport, Εικόνα-Φως-Ήχος Συκκάς Χρήστος, Νερά «Αύρα»,  Βιβλιόπολις, Ταπητοκαθαριστήρια Χόχολη, Αίγλη, Εlectronet Κατσαρός, Diesel Tech Center Τρύφων Βίγκος, Εστιατόριο Νέδων, Λουξ Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Hotel Xάικος, Hotel Rex, Φυτώρια Γεωπονική Εστία, Σφολιάτες Χάρμα, Καφεκούτι, Κόσμημα Κοντόπουλου, Νινιός Οινοδημιουργίες, PetMarket Σπυρόπουλος, Ντάμο Μetaltek, Trigilidas Travel, Reaction, Typoprint, Maniatis Travel, Coffe Island, Mangiona Pizzeria Restaurant, Louis Diagnosis, Dental Shop Βλαχούλη Όλγα, Αρτοποιεία Κωνσταντινέα, Γραφικές Τέχνες Παρθένη. Οι χορηγοί επικοινωνίας συνέβαλλαν στη διάδοση του αγώνα:  τηλεοπτικοί σταθμοί  NovaSports, Best TV, Mεσόγειος TV και Νότια Ελληνική Τηλεόραση ΝΕΤ, εφημερίδες Θάρρος, Ελευθερία και Φωνή, ιστοσελίδες sportstonoto.gr και sport365.gr, ραδιοφωνικοί σταθμοί Kiss FM και Time FM, περιοδικό Gossip.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την πεποίθηση ότι με αρμονική συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν ακόμα υψηλότεροι στόχοι αναφορικά με την ανάδειξη του μαζικού αθλητισμού, πάντα προς το συμφέρον των κατοίκων της Καλαμάτας και των πολιτών .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ι (Ελευθερία, Θάρρος, kalamatatimes.gr)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΙ (Διάφορες από μέλη του ΣΔΥΜ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙΙΙ (Παραλία από Σταύρο Ασημάκο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΙV (Πλατεία, Εκκινήσεις,Τερματισμοί αγώνα 10χλμ, Βάδισμα, παιδικός αγώνας)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ V (Παραλία)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ VI (Παραλία από Κώστα Δημόπουλο)

Επικοινωνία

Μπένος Χρήστος 6944585039
Σιδερέας Ευάγγελος 6974379806
Μιχαλάκης Γιώργος 6983512026
Ζάννης Αλέξης 6972302265

Διεύθυνση

Ανατολικό Κέντρο, Κτήριο 30 
Καλαμάτα 24100
info@sdym.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
κατασκευή ιστοσελίδων