hello world!

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019 - Εγγραφές

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 (υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, από φέτος ο Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. μεταφέρθηκε στο απόγευμα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου). Οι δηλώσεις γίνονται αποκλειστικά μέσω της παρούσας ηλεκτρονικής φόρμας και αφορούν ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου με ημερομηνία εγγραφής στον Σύλλογο έως και 19/5/2019.

Τα προσφερόμενα πακέτα εγγραφής είναι τα εξής: Βασικό πακέτο με κόστος 10 € και Ενισχυμένο πακέτο με κόστος 25 €.

Το Βασικό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Αριθμό Συμμετοχής δρομέα με ενσωματεωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρηση
  • Μεταφορά Δρομέα στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου (Μαραθώνας)
  • Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια (σταθμοί υποστήριξης και ιατρικές υπηρεσίες) αλλά και μετά το τέλος του αγώνα (παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών και ιατρικών υπηρεσιών)
  • Ασφαλής Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του  αγώνα
  • Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO
  • Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού
  • Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσματών
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού του δρομέα (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Το Ενισχυμένο πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει το Βασικό και επιπλέον το Επίσημο T-shirt του αγώνα.

Τα 10 € ανά συμμετοχή συγκεντρώνονται με τη βοήθεια και τη συνδρομή της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου και του Γραφείου Μαραθωνίου Δρόμου και μετά τους αγώνες διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΕΓΑΣ.

Επειδή οι θέσεις που έχει εξασφαλίσει ο ΣΔΥ Μεσσηνίας είναι συγκεκριμένες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν το ταχύτερο δυνατό να εξασφαλίσουν θέση στην αγωνιστική διαδρομή που τους ενδιαφέρει.

Τα μέλη του Συλλόγου αφού δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, θα πρέπει να καταβάλλουν όσο το δυνατόν συντομότερα το αντίτιμο συμμετοχής στα μέλη του Συλλόγου: Μιχαλάκη Γιώργο 6983512026 και Καμπά Παναγιώτη 6983511797.

Λόγω της αυξανόμενης δημοφιλίας του αγώνα και των προθεσμιών που επιβάλει πλέον η Οργανωτική Επιτροπή, παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα την εξόφληση της εγγραφής τους. Τελευταία ημέρα δηλώσεων θα είναι η Τρίτη 25/6 και η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει έως την Πέμπτη 27/6.

Υπενθυμίζουμε πως η εξασφάλιση της θέσης γίνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και όχι με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας.

Ελάτε να τρέξουμε στον Μαραθώνιο και τους αγώνες 5 & 10 χλμ, χρησιμοποιώντας τα χρήματα μας για καλό σκοπό και για να κάνουμε το 2019, νέο ρεκόρ Ελληνικών συμμετοχών.

Συμπληρώστε τη φόρμα με κεφαλαίους χαρακτήρες. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

//
(τρίτου προσώπου το οποίο έχει ενημερωθεί και συναινέσει για την παρούσα καταγραφή)
Δηλώστε την καλύτερη επίδοσή σας τα έτη 2017-2019 στην αντίστοιχη απόσταση, επιλέγοντας μια από τις παραπάνω αποστάσεις. Είναι υποχρεωτική η αναφορά του αγώνα/της διοργάνωσης στην οποία καταγράψατε τη συγκεκριμένη επίδοση. Για όσους συμμετέχουν στον Μαραθώνιο Δρόμο δεν αξιολογούνται άλλοι αγώνες εκτός Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Δρόμου (υπεραποστάσεις, αγώνες βουνού, αγώνες 10χλμ ή 5χλμ). Αντίστοιχα για όσους συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ ή 5χλμ αξιολογούνται αγώνες Ημιμαραθωνίου Δρόμου και αγώνες 10χλμ & 5χλμ. Σε περίπτωση που δεν δηλώσετε τα σχετικά στοιχεία η δηλωθείσα επίδοση δεν θα ληφθεί υπόψη, ενώ σε περίπτωση που δεν δηλώσετε καθόλου επίδοση, τότε αυτομάτως τοποθετείστε τυχαία σε ένα από τα τελευταία blocks εκκίνησης. Σημειώνεται ότι οι επιδόσεις και το έτος επίτευξης ελέγχονται ως προς την ακρίβειά τους, ενώ οι δρομείς που δηλώσουν ανακριβή επίδοση τοποθετούνται επίσης σε ένα από τα τελευταία blocks εκκίνησης.
//

Επικοινωνία

Μπένος Χρήστος 6944585039
Σιδερέας Ευάγγελος 6974379806
Μιχαλάκης Γιώργος 6983512026
Ζάννης Αλέξης 6972302265

Διεύθυνση

Ανατολικό Κέντρο, Κτήριο 30 
Καλαμάτα 24100
info@sdym.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
κατασκευή ιστοσελίδων